tirsdag den 11. februar 2014

En solstrålehistorie

Da vi i går skiftede fra tog til bus i Struer for at fortsætte til Lemvig, opdagede Susanne, at en passager havde glemt en pung i bussen. Hun afleverede den til chaufføren, som sagde, at det skulle han nok tage sig af. Der var stadig nogle minutter til bussen skulle køre, så han ville lige ringe til "hende af min" for at få et telefonnummer på ejeren.

"Hende af min" svarede dog ikke på opkaldet, men i det samme kom en ung pige ind i bussen. Chaufføren spurgte hende, om hun kunne "gogle", og det kunne hun. Pigen goglede og goglede, men det lykkedes hende ikke at finde et telefonnummer på ejeren. Til sidst prøvede pigen at slå ejeren op på Facebook og så, at hun og pungens ejer havde fem fælles venner. Den ene af dem var pigens veninde. Der blev ringet til veninden, som oplyste, at pungens ejer var en nabo, og hun nok skulle give besked.

I Nr. Nissum stod pungens ejerkvinde ved et stoppested og ventede på bussen. Hun fik sin pung og en hurtig forklaring på, hvordan man havde fundet frem til hende, og ejerkvinden var naturligvis meget glad.

Se, det var en rigtig solstrålehistorie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar