fredag den 25. december 2015

Juleaften i Viborg

I dag ved middagstid var vi hjemme efter at have holdt juleaften hos Kenneth, Christina og børnene i Viborg. Udover os var Grethe med, og hun kørte i formiddags videre til Grønbjerg.

Kenneth havde lavet en rigtig lækker andesteg, og hans svigerfar endnu en lækker andesteg (der var ikke plads i ovnen til to så store ænder), så ingen gik sultne fra julebordet.




Børnene hjalp hinanden med at lægge pakke under træet, og senere delte Kenneth pakkerne ud til de utålmodige børn og de noget mere tålmodige voksne.





Emil fik flere sæt Lego med bulldozer, toiletvogn, kran og mange andre ting fra byggepladsen. Ved fælles hjælp nåede vi at samle en del af det, inden det var sengetid i aftes.

Viborgerne skulle til julefrokost i dag, så vi tog toget hjem klokken 1022. Vejret var flot, men vinden gjorde, at det var ret koldt. Vi havde en halv snes minutters ventetid på banegården, men det kom der selvfølgelig også et par billeder ud af.




Vi var sultne, da vi var hjemme, så vi dækkede bord og spiste frokost. Resten af julen bliver tilbragt i ro og mag herhjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar