torsdag den 17. december 2015

Slut, prut - og ingen finale

I aftes havde vi besøg af min kusine Hanne fra Falster. Hanne er i Aarhus i anledning af, at hendes datter Lærke nu er blevet cand-it, og det skulle naturligvis fejres. Også Lærkes søster Gry, som til daglig bor i København og læser til sygeplejerske, var i Aarhus.

Lærke skulle på job i aftes, og sammen med Hanne var vi blevet enige om, at det var en oplagt anledning til at ses, så vi bød på flæskesteg og chipser. Det blev til nogle få, men hyggelige timer med masser af snak. Hanne kørte ved 21-tiden for at mødes med Lærke.

Da Hanne var kørt og vi havde ryddet op, så vi det meste af kvindehåndboldlandskampen mellem Danmark og Rumænien. Rumænien førte det meste af kampen med et, to eller tre må, mens stillingen indimellem var lige. Den ordinære kamp sluttede 27-27, så der måtte ekstra to gange fem minutter til, før rumænerne i allersidste øjeblik vandt med 31 mål mod 30. Det var noget rigtigt øv.


Noget rigtigt øv var det også, at en af Danmarks dygtigste spillere, målvogteren Sandra Toft, i det 53. minut fik bolden direkte i ansigtet og gik i gulvet. Hun var noget groggy, men genvandt balancen og spillede med en del af den resterende tid.





Nu skal pigerne så spille om femtepladsen, men den er der nok ingen, der regner for noget særligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar