lørdag den 12. december 2015

Juletræ i fælleshuset

Afdelingsbestyrelsen og klubberne har arrangeret juletræ i fælleshuset. Loke og Milo er her fra i dag til i morgen og deltog i juletræet, og de bliver her til i morgen. Viborgerne er til juletræ i Viborg, så de kunne ikke være med.

Morten, Jeanette og Hjalte kom midt på formiddagen for at aflevere Loke og Milo. Hjalte er nu så stor, at han gerne vil lege sammen med de store drenge. Han kan endnu ikke kravle, men trækker sig selv frem med hænderne, så nu er han overalt.




Efter en lille frokost gik Susanne og drengene til juletræ. Selv valgte jeg at tage en middagslur efter at have døjet med mavepine de seneste to dage og nætter.

Drengene fik æbleskiver, sodavand og en stor godtepose og hyggede sig med nogle af de øvrige børn. Der blev sunget julesange og leget sanglege, mens man ventede på julemanden og nød det flotte, men skæve juletræ.



Tålmodigheden blev belønnet, til sidst dukkede julemanden op.



Susanne købte numre i tombolaen og vandt en havenisse, en flaske rødvin, en flaske grøn the med arktiske hindbær, to pakker servietter og tre ledlys. Rødvinen tabte hun på vejen hjem, så den får fuglene måske glæde af.



Hjemme igen fortsatte drengene med at lege med Lego og byggede bure og indhegninger til dyrene.



Til aften står menuen på pandekager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar