fredag den 26. april 2013

På besøg i Lyngby

Vi havde inviteret Morten, Jeanette og Loke til at besøge os enten i dag eller på søndag, men de mente det ville være en god ide, om vi besøgte dem i stedet. Det syntes vi bestemt også, så vi tog med 114eren klokken 1015 fra Aarhus. Morten hentede os i Anbæk. Med i bilen var Mortens kammerat Jakob, som skulle være hos Morten og Jeanette fra i dag til i morgen.

Inden frokost spillede de store drenge fodbold med Loke, men spillet var ikke helt fair, for Loke proklamerede hele tiden "min tur". Men de hyggede sig, det var hovedsagen.

 
Efter frokost med sild og pålæg klippede Jeanette både Susanne, Morten og mig. Jakob mente ikke, at han trængte til at blive klippet. Senere gik vi alle en tur i området, og Loke kunne stolt fremvise genboens heste. Han fortalte dog ikke, at han var bange for dem, hvis de var for tæt på ham, men her stod de et stykke fra landevejen, så det var meget fint.


 
Loke er flink til at gå ind til siden, så snart han hører eller ser en bil eller en traktor, men ellers betragter han landevejen i hele dens bredde som sig egen. Og det sker der ikke så meget ved i Lyngby.
 
 
Vi var hjemme lidt senere end normal spisetid. Da vi havde spist, så vi filmen "Olsen-bandens store kup".
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar