mandag den 23. september 2013

Ad omveje kommer man langt

I sidste uge læste jeg på Falcks ekstranet, at Falck har modtaget en beretning fra den trainee, som korpset har sponsoreret en sejltur for med et af de skibe, der deltog i Tall Ships Races. Beretningen var lagt ud på Falck Region Midts side.

Da jeg ved, at Per gerne vil have indlæg til sin (=kommunens) hjemmeside om arrangementet, kontaktede jeg sekretæren, som henviste til pigens kontaktperson, stationslederen på Falck-Gården. Jeg arrangerede, at Per selv kontaktede stationslederen; de to har tidligere været i kontakt om arrangementet. Og selvfølgelig skulle pigens tilladelse også indhentes. Per blev glad for tippet, da kommunen selv - indtil nu - ikke har modtaget så meget som en eneste beretning fra de unge trainees.

Pigen hedder Victoria, er 16 år gammel og fra Løgumkloster. Hun er elev på Klank Efterskole og sejlede fra Aarhus med skibet "Alexander von Humboldt II".


Heldigvis fik Per Victorias accept på at bringe hendes beretning, og hvis nogen har lyst at læse den, kan det ske på dette link:

Victorias beretning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar