torsdag den 5. september 2013

Der var tegn på liv

"Tegn på liv - også under havoverfladen" er titlen på den særudstilling, som Aarhus Søfarts Museum viser i anledning af Aarhus f/pestuge. Udstillingen er etableret i samarbejde med Dykkerhistorisk Selskab, og stort set alle effekterne tilhører dette selskab.



Jeg havde meldt mig som billetsælger i dag, og det var ret hyggeligt. Vi mødte fire billetsælgere og senere på eftermiddagen mødte både kaptajn og hovmester op. Så der måtte brygges rigeligt kaffe (7 skefler til en kande, jeg har lært det).

Vi havde tre betalende gæster. To af dem var en tidligere Mærsk-kaptajn og hans frue. Kaptajnen har for et stykke tid siden skænket museet skibsklokken fra "Marit Mærsk", bygget 1956. Han har genset den et par gange, men det var første gang at fruen så den igen, og hun var meget begejstret over, hvor godt vi har både passet og pudset den.

Et kvarter før lukketid kom to unge journaliststuderende. Vi gav dem lov at snuse rundt i 10 minutter, uden at de skulle betale for det. Forhåbentlig har de fået lyst til et genbesøg, hvor de så kommer til at betale ved Kasse 1.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar