søndag den 1. september 2013

Festuge

Vi havde egentlig ikke planer om at tage til festuge - slet ikke i dag, hvor vi havde andre planer for aftenen. Men da Morten ringede og spurgte, om vi ville med en tur til Aarhus og se på festugen (som jeg normalt kalder pestugen), sagde vi ja. Det ville vi gerne, men vi var så også klar over, at vi ikke orkede aftenens koncert i Kolt Kirke.

Vi mødtes hos os ved middagstid og tog bussen til Aarhus. I den midlertidige bypark hyggede vi os på legepladsen med karruseller og små tog - begge dele syntes Loke var alle tiders.





Efter nogle ture i karrusellerne gik vi ad Frederiksgade til Store Torv, hvor Morten, Loke og jeg var en tur oppe i det store tårn. Fra broen ved Immervad betragtede  vi børn og voksne i de store balloner i åen.


Vi gik videre til Clemensbro, hvor Susanne, Morten og jeg nød en stor frankfurter med brød til 25 kroner, mens Jeanette flottede sig med en pandekage til 55 kroner. Fra Busgaden tog vi bussen hjem, hvor vi fik kaffe og en småkage, inden de unge kørte hjem til Lyngby. Til aften lavede jeg Aladdins Overflod.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar