lørdag den 24. august 2013

"Det er livet"

Vi havde lovet at have Loke og Milo på ferie, da Morten og Jeanette skulle til 2•40 års fødselsdag i Silkeborg Kommune. Drengene blev afleveret midt på formiddagen, og da Morten og Jeanette var kørt hjem, fik vi frokost. Da vi havde ryddet af bordet, tog vi 1Aeren til Nørrebrogade - vi havde lovet drengene en tur på Naturhistorisk Museum. Det blev dog ingen succes - den ene var mere bange end den anden for de mørke rum og de mange dyrelyde, så det blev kun til at få vores juice og frugtstænger i frokostlokalet og se på nogle få dyr. Milo var meget imponeret af et vildsvin, som lå død efter at være ramt af en pil.

Inden vi gik til bussen, nød vi det gode vejr i parken, hvor vi kunne betragte ænder, blishøns og en lille dreng, som fiskede med en meget lille fiskestang. Han havde dog ikke fanget noget endnu, men han var fortrøstningsfuld, da han lige var kommet.


Susanne og Loke stod af bussen i Viby for at købe en ny blender til mig. Den gamle brændte Susanne af, da hun tidligere på ugen lavede øllebrød til børnene i Viborg. Milo og jeg fortsatte med bussen og havde lavet kaffe, da Susanne og Loke kom hjem.

Kaffen nød vi på terrassen. Drengene nød det flotte vejr, de legede i sandkassen og spillede lidt fodbold. Milo fandt en død mariehøne, som manglede den ene vinge. Det gjorde ham bekymret, men Loke trøstede ham med ordene: "Det er livet!".


Susanne lavede frikadeller, kartofler, gulerødder, blomkål og romanescokål til aften. Jeg læste et par godnathistorier for drengene, og de kunne virkelig fange dem begge.


Ved 19-tiden blev der børstet tænder og klædt om til nattøj. Milo lagde sig pænt til at sove på værelset, men Loke var ikke helt tilfreds med at skulle sove i barnesengen på værelset - han ville meget hellere sove i sin farmors seng, men sådan blev det ikke. Han fik en bog med i seng, og da den var bladret igennem, gik der ikke lang tid, før også han sov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar