søndag den 25. august 2013

"MÆRSK MC-KINNEY MØLLER"

Så blev det dagen, hvor "Mærsk Mc-Kinney Møller" anløb Aarhus. Ankomsten var først annonceret til i nat klokken 03, og jeg var faktisk hyret af Fonden Jakob til at tage billeder ved afsejlingen i morgen aften. Men, i skibsfarten ændrer tingene sig hele tiden, så da skibet allerede ville ankomme i aften, fik man i hast kaldt folk sammen til en tur på bugten i aften. Turen foregik med kanalbåden "Nattergalen", som også skal sejle havnerundfart i festugen.

Vi mødtes til afsejling klokken 2000. Jeg havde inviteret Per med på turen - et tilbud, som han var meget hurtig til at sige ja til. Præcis klokken 2000 sejlede vi fra kaj 27 og var hurtigt på bugten, hvor slæbebådene netop havde fået fat i kæmpen. Den gamle bugserbåd "Jakob" var med, dog uden at bugsere, men som havnens hyldest til det nye skib.

Og imponerende, det er det. Jeg har efterhånden set en del billeder af skibet på nettet, men det er noget andet selv at være tæt på.



 
 

Den tur var virkelig en oplevelse. Nu venter ca. 120 billeder på at blive redigeret og de bedste af dem på at blive lagt på nettet, så alle de involverede kan få glæde af dem. Men det bliver altså først i morgen, for nu er jeg træt - både efter at have børnebørn på ferie (Loke er her til i morgen) og efter den friske havluft.

Tilføjet 26/8:
Billeder kan ses på dette link

Ingen kommentarer:

Send en kommentar