lørdag den 10. august 2013

Jubilæum og fødselsdag hos Per

Per havde 25 års jubilæum hos Aarhus Kommune den 1. august og fylder 50 til januar. Han havde valgt at fejre de to ting sammen, og da det skulle foregå i haven faldt valget på august fremfor januar. Sikkert klogt.

Vi var i Harlev lidt før klokken 13. Vi havde købt nogle gamle bøger om Aarhus, og kun en af dem havde Per i forvejen. Klenodiet var nok en bog fra 1927, som gengiver en rapport fra 1642 om branden i spiret på Aarhus Domkirke. Den er skrevet med gotiske bogstaver, så selvom bogen er tynd, går der nok lidt tid med at tyde og læse teksten.

Det ledsagende kort er kreeret af min tidligere kollega Ditte.


Jesper havde lavet en utrolig lækker mad med blandt andet hjortekød, laks, frikadeller, kartoffelsalat, svinekæber, forskellige små stege og masser af salat.


Jeg havde forberedt en tale til Per. Tale er måske så meget sagt, men en opsummering af forskellige ting som han har gjort og sagt som barn og ung. Med den fulgte en taske fuld af ting med relation til minderne.


Det havde regnet om formiddagen, og bortset fra en kraftig byge midt på eftermiddagen holdt det stort set tørt hele eftermiddagen. Der var stillet borde og stole op i hele haven, så ingen havde faste pladser, man kunne sætte sig, hvor man ville og dermed få hilst på mange.

Børnene morede sig med fodbold, håndstand og kolbøtter. Da Loke så Pers nevø Anton forsøge at stå på hænder, sagde han "Det kan jeg osse" - og det gjorde han så.




Vi var hjemme ved 18-tiden. Jeg var betydelig træt efter en dag med mange mennesker, frisk luft og fotografering, så klokken blev ikke gammel, før jeg fandt i seng. Susanne så en halv Morten Korch film, inden hun fulgte efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar