fredag den 31. maj 2013

Bedsteforældredag i børnehaven

Thea og Emil havde inviteret til bedsteforældredag i deres børnehave i Viborg. Vi tog med toget fra Aarhus klokken 10 og spiste frokost hos Kenneth og Christina, inden vi begav os i børnehave til klokken 14. Også Connie og Bent (= Mormor og Morfar) var mødt op, og vi havde et par dejlige timer i det flotte vejr. Vi skulle lave sanglege, tegne, lede efter guld, gynge og flere andre ting.


Vi hjalp selvfølgelig børnene med at finde guld, og når man selv mente, at man havde nok, kunne man få guldet tryllet om til en chokolademønt. Man måtte gerne finde mere guld, men man måtte kun trylle én gang.



Emil morede sig med at klatre i et stort klatrestativ, men han overvurderede vist sig selv, for han måtte en tur på næsen i gruset. Heldigvis var Morfar lige ved siden af og kunne hjælpe ham på benene igen.


I kælderen blev serveret saftevand, kaffe, boller og chokoladekage. Rigtig mange - langt over 100 - bedsteforældre var mødt op, så der var trængsel både på legepladsen og i legerummene. Efter et par timer var børnene trætte, så efter at have fået samling på børn, bedster, madkasser, tøj og sko gik turen hjem til Christina og Kenneth, hvor vi straks nød en kold genstand på terrassen.

Nu var Marius vågen, så vi fik også hilst på ham, inden han fik mad og igen blev lagt til at sove i barnevognen under halvtaget.


Kenneth lavede grillkyllinger og salat til aften, også det blev nydt på terrassen i det flotte vejr.

Der er en serie billeder på Flickr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar