fredag den 10. maj 2013

Mor havde ret

Klokken 07.44: Telefonen ringer. Denne gang huskede Susanne hvilken lomme den lå i. Morten: "Vi har glemt, at dagplejen har lukket. Kan Loke være hos jer? Jeanette skal på arbejde og jeg vil gerne ud at fiske med min svigerfar". Loke kunne være hos os, Mortens tur skulle jo gerne gå i fisk. Tre kvarter senere ankom far og søn.
 
Kort efter tog Milo og jeg med bussen til Kolt for at købe ind i SuperBrugsen, Loke hjalp Susanne med storvasken. Milo havde fået lidt mønter med hjemmefra til at købe slik, og med lidt spons fra farfar blev det til en pæn pose bland-selv. Men så skulle lillebror selvfølgelig også have noget.
 
Da vi var hjemme, og vaskeriet var overstået, var drengene i haven og hyggede sig med at lege i sandkassen.
 
 
Susanne lavede pizza til middag, og den blev stort set spist op. Ved 15-tiden blev Milo hentet og en times tid senere var Jeanette her efter Loke. Så nød vi to gamle roen, og jeg smurte rugbrød til aftensmad.

På Facebook skrev Susanne, at hun må give sin salige svigermor ret med hensyn til børnebørnene: Man er glad for deres besøg to gange - første gang, når de ankommer og næste gang, når de rejser hjem. Men de er altid velkomne igen en anden gang.

Jeanette kunne i øvrigt fortælle, at Morten havde fanget tre fisk, mens svigerfatter måtte tage tomhændet hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar