søndag den 23. juni 2013

En morfar med Farfar

For flere dage siden lovede Morten og Jeanette at komme i dag og hjælpe os med at klare haven. Kort efter morgenmaden startede Susanne og jeg selv, og vi havde nået at lave en del i forhaven, da de unge ankom sammen med Loke.


Men da var det begyndt at regne, så vi trak indendørs og fik kaffe. Loke lokkede sin farfar til at lege med biler, så det hyggede vi os lidt med.


Da det nu så ud til, at vi ikke kunne arbejde i haven, kørte Morten og jeg i SuperBrugsen for at købe ind til de næste dage. Da vi kom hjem, havde Susanne middagsmaden klar. Efter at vi havde spist, så det ud til at holde tørt, så haveredskaberne blev fundet frem igen. Loke skulle sove til middag, og han syntes det kunne være hyggeligt at sove til middag sammen med sin farfar. Så vi gik ind for at sove, og det var da også hyggeligt. Loke snakker meget, så der gik lidt tid, inden han faldt til ro, men så sov jeg et par timer og Loke lidt mere. Imens havde Morten, Jeanette og Susanne haft travlt i haven, og da jeg stod op, sad de og nød en kop kaffe og en sodavand ovenpå anstrengelserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar