mandag den 24. juni 2013

Feriemenuen er bestilt

Thea kommer på ferie hos os på søndag og bliver nogle dage. Det er ved at være sidste udkald for at komme på ferie udenfor skoleferierne, da hun til august starter i 0. klasse.

Børnene får altid lov til selv at bestemme, hvad de vil have at spise, når de er på ferie. I dag ringede Thea til Susanne og fortalte, at hun en dag gerne vil have risengrød, en dag pandekager og en dag pølser og brød. Det med pølser og brød bliver søndag, hvor Susanne skal på arbejde. Thea ved nemlig godt, at hendes farfar kan det der med pølser og brød. Efter en tidligere ferie kunne hun stolt fortælle forældrene, at "farfar kunne finde ud af at koge pølser og varme pølsebrød - helt selv!", så det skal også nok gå denne gang.

Selvfølgelig skal vi også have et blødkogt æg til morgenmad. Det får vi altid lørdage, søndage og helligdage og så når børnebørnene er på ferie. Sidst Thea skulle komme på ferie sagde hun til mig: "Nu skal du huske at købe æg til jeg kommer". Det huskede jeg, og jeg skal også nok huske det denne gang, Thea.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar