søndag den 30. juni 2013

Thea på ferie - og dog

Aftalen var, at Thea skulle komme på ferie i dag og blive til onsdag. Hele Viborg-familien var her midt på formiddagen for at aflevere Thea, og efter en kop kaffe, en sutteflaske mælk og et bleskift kørte den resterende familie videre ud i fædrelandet for at shoppe, inden kursen igen blev sat mod Viborg.

Vi spiste frokost, og Susanne gik ind for at få en middagslur, inden hun skulle møde på arbejde. Luren blev dog ikke så lang som planlagt. Thea og jeg var gået i haven og hyggede os med en kold øl og en kold sodavand. Thea hentede vand i spanden og hyggede sig med lidt med det. Da Susanne stod op, fik vi kaffe, og ved hjælp af et par bleer og et dynebetræk byggede Thea og jeg en hule over tørrestativet. Thea fik lov at låne mit lille kamera og tog en del billeder, både i haven og indenfor.



 

Susanne kørte på arbejde ved 16-tiden. Thea og jeg hyggede os, indtil vi lavede aftensmad klokken 17 - pølser og pølsebrød efter Theas ønske. Senere blev der fortalt godnathistorier, og sammen læste vi feriemapperne fra vore ferier på Samsø, hvor drengene var - drenge. Thea syntes det var mægtig hyggeligt at se sin far som barn snakke med katte, hunde, kaniner og heste samt bade og kaste sten i vandet. Natmaden blev en portion jordbær med piskefløde.


Men - så knækkede filmen. Thea blev ulykkelig, ked af det, brød ud i gråd og savnede sin mor. Kort fortalt endte det hele med, at Christina måtte hente hende, og da den aftale var på plads, var det gode humør tilbage. Christina var her ved 21-tiden. Theas kuffert og tøjpose var pakket og klar, så de hurtigt kunne sætte kursen mod Viborg.

Udsigten til at skulle stoppe i børnehaven og starte i skolen samt holde sommerferie har været mere end Thea kunne overskue. Det er en ærlig sag, og vi var alle enige om, at et ferieophold skal være en god oplevelse, som man ser tilbage på med glæde. Det ville det ikke have været, hvis vi havde gennemtvunget, at Thea skulle blive til onsdag. Men du er altid velkommen på ferie igen, Thea.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar