lørdag den 29. juni 2013

Pulled Pork og Coleslaw

Da vejret lignede noget, der kunne blive regn, valgte jeg at tage i SuperBrugsen i stedet for på torvet.

I går tog jeg en pakke af Tulips "Pulled Pork" ud fra fryseren, og suppleret med formiddagens indkøb af gulerødder, hvidkål, lime og creme fraiche lavede Susanne en lækker coleslaw som blev lagt sammen med kødet i nogle burgerboller. Det smagte pragtfuldt.


Det er meget nemt at lave Pulled Pork på denne måde. Stegen er forstegt, så den kun skal være i ovnen en halv times tid og derefter flås i stykker med to gafler.

Der kom også en bakke jordbær og ¼ liter piskefløde med hjem. Hvad jordbærrene angår, kunne jeg godt fortryde, at det ikke blev torvet, der fik mine indkøb i dag.

Nu står der en pose ærter på køkkenbordet og venter på at vi deler dem, når Susanne kommer hjem fra arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar