torsdag den 18. juli 2013

Så blev vi klippet

Normalt hører man folk sige: "Jeg kan ikke blive klippet lige nu, for min frisør holder ferie". Hos os er det stik modsat - mulighederne for at blive klippet er større, når vores frisør holder ferie. Så er hun ikke arbejdsramt og har bedre tid.

Jeanette, Loke og Kenzo var her først på formiddagen, og efter en kop kaffe, et rundstykke og lidt hygge på terrassen blev der klippet. Først Susanne, og så mig. Mens jeg blev klippet, lavede Susanne middagsmad: frikadeller og coleslaw.

Loke havde ikke været i haven i mange minutter, før han spurgte efter vand - og med sin farfars velsignelse fik han vand med ud i den gule spand. Han morede sig med at fylde sand i vandet og derefter hælde hele plamagen retur i sandkassen. Bilerne blev hentet ud, og han fandt hurtigt ud af, at det var nemmere at køre med dem på fliserne end i græsset.


Kenzo havde det skidt med varmen og rullede sig flere gange i græsset.


Kort efter at Jeanette, Loke og Kenzo var kørt mod Stautrup for at besøge Jeanettes mor, dukkede Morten op. Han var hundesulten og fik et par skiver rugbrød med frikadeller til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar